Archive for the 'Uncategorized' Category

SM-Kval 1 i Pimpel

FK Forellen bjuder in till Forellen Open = SM Kval 1 av 7 i Stockholm.Plats/Sjö: Fysingen, Upplands VäsbyNär: Söndag 6 JanKarta:  https://kartor.eniro.se/m/6Pt6r Tävlingstid 10-14.00 Utgång 9.30Kostnad 100kr vuxna, 40 kr Juniorer Kommer vara skyltat från gamla apoteket, från korsningen Stockholmsvägen/Almungevägen. OBS! Begränsat utrymme med parkering, se till att prata med era fiskekompisar och samlas och samåk. 3-4st per bil behövs för
Read more…

Nyårspimpel

I år blir det återigen på bryggorna i Kairo. Samling senast 8:30 i Kairo båthamn. Vi fiskar mellan 9:00 – 11:00. OBS! TA MED ISBORR! Isen är för tjock för att sparka hål i från bryggan, men för tunn för att gå ut på. Så man måste ha isborren för att kunna fiska. Välkomna!

Årsmöte

Torsdagen den 1/11 kl 19:00 är det dags för årsmöte. Plats: Hos Jarmo och Maj Pietilä på Stallgatan 16B. Välkomna!  

KM i pimpel!

På lördag är det dags för årets KM i Pimpel. Tävlingen kommer att hållas samtidigt och på samma plats som Norrtäljes serietävling. Tävlingsplats är i närheten av Harka i Norrtäljeviken. Samling vid McDonalds senast kl 7:30 för gemensam avfärd.

Fiskekorten gäller inte i Norrviken längre!

Det visade sig att kommunen inte hade rätt att arrendera ut den del av Norrviksjön som de arrenderade ut till oss… Pga det så gäller inte våra fiskekort/medlemskort på något ställe i Norrvikssjön. Vi beklagar detta, men det är tyvärr inget FK Forellen kan styra över.

Medlemskap 2018

Gott nytt år! Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2018. All info som behövs, hittar ni under ”Info/Medlemskap” i menyraden.   Välkomna gamla, som nya medlemmar!

DM-Serie 1, på söndag 7/1.

Här kommer ni att hitta info om söndagens tävling: http://www.distriktetstockholm.se    

iFiske!

Nu är det äntligen klart med ifiske.se. Detta gör att nu kan man lösa fiskekort direkt från mobilen. I samband med detta så är vi glad över att kunna presentera fiskerättigheter för klubbens medlemmar i delar av Fysingen, samt delar av Norrviken. Fiskekortet ger rätt att fiska i delar av Edssjön, delar av Fysingen samt Norrviken(vid Bollstanäs). Gränserna framgår på
Read more…

Provfiske i Edssjön

Här kommer lite info om vad det handlar om! Vi, Naturvatten I Roslagen AB, har fått i uppdrag av Upplands-Väsby/Sollentuna Kommun att provfiska i ett antal sjöar under juli-aug! Exakta datum är svårt att sia om då vi ännu så länge är i planeringsstadiet! Provfisken görs naturligtvis i vetenskapligt syfte, och tillsammans med vatten-, vegetation och bottenfaunaprovtagningar ger resultaten ett
Read more…

Tillsyningsmän

Från och med i år kommer det att bli ordning och reda vid edssjön! Klubben har sex stycken nya tillsyningsmän som kommer att se till att alla som fiskar i edssjön har fiskekort. Vi kommer under våren presentera en lösning där man köper fiskekort via sms. Allt för att förenkla för de som vill fiska i edssjön.